Customer and cashier in a store paying using a contactless card

De beste kaarten om te reizen zonder commissies

Kaarten om te reizen zonder commissies? Welke zijn en welke zijn de beste? Dit zijn enkele van de vragen die we het meest ontvangen en die u het meest zorgen baren, vooral als we er rekening mee houden dat steeds meer banken en wisselkantoren in veel gevallen beledigende en soms verborgen provisies toepassen die het nodig maken om in te trekken of te wijzigen geld tijdens het reizen is een echte hel.

In ons geval willen we u, na vele reizen en vele formules te hebben gebruikt, een selectie van de beste kaarten voor reizigers achterlaten, waarbij we met volledige duidelijkheid spreken over wat hun voor- en nadelen zijn, zodat u kunt kiezen welke of welke het meest geschikt zijn voor je behoeften.

N26, de beste kaart om in het buitenland te betalen

N26 werd 5 jaar geleden opgericht en is de eerste mobiele bank met een bankvergunning die actief is in Europa. Wat het uniek maakt, is dat het een uniek platform voor uw smartphone heeft gecreëerd, waardoor elke bewerking ongelooflijk eenvoudig, snel en intuïtief is.

Bnext, de beste kaart om geld op te nemen zonder commissies

Bnext is een prepaidkaart of portemonnee-kaart, zonder koppeling aan een bankrekening, die geen commissies heeft voor het opnemen van geld tijdens het reizen.

Bovendien is de Bnext-kaart VISA en is deze van een Spaanse fintech, gespecialiseerd in bank- en financiële diensten, die volledig online werkt.

Revolut

Met een meer dan redelijke gelijkenis met de Bnext-kaart, zowel wat betreft de werking als de voor- en nadelen, is Revolut een van de meest aanbevolen reiskaarten zonder commissies.

Dus wat zijn de beste kaarten voor reizen zonder commissie?

Onze conclusie, na een aantal jaren met de drie kaarten te hebben gereisd en ze in verschillende landen te hebben gebruikt, is dat om veilig te reizen en vooral om met kaarten te reizen zonder commissies, het het beste is om minimaal N26 en Bnext te hebben, hoewel we rekening houden met Merk op dat Revolut ook gratis is, we raden ten zeerste aan om het te bestellen om het mee te nemen, zoals wij doen, als ondersteuning.

More Stories
De meest spectaculaire aquaria ter wereld