Hoe versier je de slaapkamer met pastelkleuren … zonder oubollig te zijn

Ontdek hoe u pasteltinten in de slaapkamer kunt gebruiken en combineren om een ​​eigentijdse omgeving te creëren.

Pastelkleuren zijn een van de beste alternatieven om een ​​ontspannen en heldere sfeer in de slaapkamer te creëren. Als penseelstreek of als algemeen concept, als u pastelkleuren gebruikt in de slaapkamer, zult u genieten van een frisse, aangename ruimte. Wees niet bang dat het resultaat miezerig zal zijn, op een eigentijdse manier gebruikt, je zult zien dat de sfeer die ze genereren het meest actueel wordt. We geven je enkele aanwijzingen.

Rozenkwarts kan door zijn zachte toon in elke ruimte worden gebruikt en is vooral perfect voor het decoreren van de slaapkamer. Je kunt het combineren met wit, accessoires in mauve tinten, natuurlijke houten meubels en elementen met eenvoudige en rechte lijnen om een ​​kamer te configureren met een uitgesproken Scandinavische smaak.

Hoewel het misschien een te koude toon lijkt, zal de combinatie van lichtroze en grijs veel elegantie en verfijning in uw slaapkamer brengen, naast het vermenigvuldigen van de helderheid van de kamer. De veelzijdigheid van grijs, een van de meest gebruikte kleuren in de decoratie van de 21e eeuw, stelt je in staat om meer dramatische of subtiele instellingen te creëren, afhankelijk van de andere kleur waarmee je het coördineert.

Je kunt roze ook combineren met blauw – het hoeft geen Serenity te zijn – een lichte mix die je slaapkamer een groter gevoel van ontspanning en welzijn geeft. Speel met verschillende texturen om het bed aan te kleden, met natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen als belangrijkste elementen. Bovendien, zoals we in deze slaapkamer zien, combineren ze heel goed met witte en houten meubels.

De kleur blauw zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning, essentiële factoren om goed in slaap te vallen. In zijn lichtere versies helpt het je ook om de helderheid en het gevoel van ruimtelijkheid te vermenigvuldigen. Kies het om het bed aan te kleden, in behang, verf en accessoires, in combinatie met neutrale kleuren zoals wit, grijs of steen- en bruintinten.

More Stories
Hoe beïnvloedt het coronavirus de economie?