Laat het staan, maar op een elegante manier

Als je niet meer hetzelfde voelt voor hem, als je je toekomst niet aan zijn zijde voorstelt, heb je iemand ontmoet of weet je zeker dat je die relatie niet wilt voortzetten, verbreek dan onmiddellijk en blijf niet duizelig worden. We vertellen je hoe je het goed doet.

Maak deze fouten niet

Eromheen draaien, hem niet voorgoed durven verlaten, hem hoop geven of hem vertellen dat je wat tijd nodig hebt, terwijl wat er echt gebeurt, is dat je je schuldig voelt of bang bent om spijt te hebben van je beslissing, dit zijn de meest voorkomende fouten bij het willen vertrekken Een relatie. Hier zijn haar tips om een ​​persoon gracieus uit te stellen en zo min mogelijk schade aan te richten.

Hoe eerder hoe beter

Niemand hoort graag een ‘Ik wil je verlaten’ gewoon de dag na een ‘Ik hou heel veel van je’. Dus als je al lang twijfelt, hoe eerder je het ze vertelt, hoe beter. Wacht niet tot de relatie volledig verbroken is, praat met hem als er nog een kans is om terug te krijgen wat er tussen jullie was.

Eerst de hoofdpersoon

Als je al hebt besloten dat je wilt stoppen, vertel het hem dan eerst. Het is oké dat je het met een of twee goede vrienden hebt gedeeld, maar niet dat je hele groep er eerder achter komt dan hij.

Maak duidelijk waarom

Ja, de waarheid doet pijn, maar halve waarheden doen veel meer pijn. Durf eerlijk te zijn en vertel hem dat je niet meer verliefd bent en dat ze niets meer kunnen doen om hun relatie te redden. De enige manier waarop hij de bladzijde kan omslaan, is door helemaal duidelijk te zijn.

Geef hem niet alle details

Dat wil zeggen, als je iemand hebt ontmoet, kun je het ze vertellen, maar je hoeft ze niet alle details te geven over wanneer, hoe en hoeveel plezier je ermee hebt. Voeg geen brandstof toe aan het vuur.

Voorkom verwijten

Je laat hem bij je partner achter en dat kan al moeilijk genoeg voor hem zijn dat je hem nu de schuld gaat geven van het feit dat hun relatie niet heeft gewerkt. Wat heeft het voor zin om de vuile was er nu uit te halen?

More Stories
Hou de zon buiten met verduisterende gordijnen