Reis naar Beieren, essentiële tips

1. Wat is de beste tijd?

Hoewel de beste tijd voor een reis naar Beieren sterk afhangt van wat u voor uw reis zoekt, in het algemeen en als u op zoek bent naar veel lichturen en een mild klimaat, zijn de zomermaanden de beste optie. onvergetelijke reis.

2. Toelatingseisen

Als u de Spaanse of Europese Unie (EU) burger bent, heeft u alleen een paspoort of identiteitsbewijs nodig om een ​​reis naar Beieren, Duitsland te maken. Als u een andere nationaliteit heeft, raden we u aan om de website van de ambassade zorgvuldig door te nemen voor actuele informatie en wat de toelatingseisen zijn.

3. Beveiliging

Reizen naar Beieren is volkomen veilig, hoewel dit ons niet mag doen vergeten dat we met gezond verstand moeten reizen en proberen geen waardevolle spullen in het zicht achter te laten of onze bezittingen onbeheerd achter te laten, vooral op drukke toeristische plaatsen. Daarnaast is het in steden als München, als u ‘s nachts uitgaat, aan te raden om bij de accommodatie te vragen of er gebieden zijn die niet worden aanbevolen, vooral als u alleen gaat verhuizen of in gebieden met weinig toeristisch.

4. Hoe start je de reis naar Beieren?

Het eerste en belangrijkste ding voordat u naar Beieren reist, is om de vluchten te zoeken. In dat geval raden we je aan om met elke luchtvaartmaatschappij naar München te vliegen, inclusief low-cost maatschappijen die landen op de luchthaven die 28 kilometer ten noordwesten van de stad ligt. In deze vluchtzoekmachine vind je de beste vluchten tegen de beste prijzen.

5. Route door Beieren

Hoewel er veel opties zijn, raden we je aan om gemiddeld 4-5 dagen de tijd te nemen om de meest toeristische plekken te leren kennen als je naar Beieren wilt reizen. In eerste instantie raden we u aan om de stad München 1 of 2 dagen te bezoeken, waarover we het in het volgende punt zullen hebben, en dan met een huurauto of excursie dit indrukwekkende gebied van Duitsland verder te leren kennen.

More Stories
De meest spectaculaire aquaria ter wereld